ERCİYES ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM KOMİSYONU (2023)
Üniversitemiz bünyesinde görev yapmakta olan tüm personelin; bilgi ve becerilerini artırabilmeleri, verimli olabilmeleri, sosyal, ekonomik ve teknolojik gelişmeleri takip edebilmeleri, yeni bilgi ve teknolojileri öğrenmeleri için bu konularda hizmet içi eğitim verilmesi zaruri olup, bu doğrultuda düzenlenecek eğitimler ile personelin işe uyumu, işyerine bağlılık duygusu, kendine olan güvenini sağlamak ve mevcut yeteneklerinin geliştirilmesi hedeflenmektedir.

Bu doğrultuda personelin hizmet içi eğitim gereksiniminin tespiti, eğitim taleplerinin toplanması, eğitim organizasyonunun yapılması ve eğitimlerin verilmesini sağlamak üzere Üniversitemiz Eğitim Komisyonu Başkan ve Üyelerinden oluşmaktadır.

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ
EĞİTİM KOMİSYONU (2023)