E-Öğrenme Eğitimi-III Webinar

Üniversitemizde uzaktan öğretiminin etkinliğini artırma çalışmaları kapsamında öğretim elemanlarının uzaktan eğitim alanında uygulamaya yönelik yetkinliklerini artırmak amacıyla 30-31 Mart 2022 tarihlerinde "E-Öğrenme Eğitimi-III" eğitimleri aşağıda verilen link üzerinden gerçekleştirilecektir.

E-Öğrenme Eğitimi–III Erciyes Üniversitesinde ders vermekle görevli tüm öğretim elemanlarına yönelik olacaktır.

Eğitim çevrimiçi ve eşzamanlı (senkron) olarak Zoom programı üzerinden Webinar şeklinde gerçekleştirilecektir. Devam takibi için katılımcıların Webinara Erciyes Üniversitesi kurumsal e-posta hesabıyla kayıt oldukları Zoom hesabıyla oturum başlatarak bağlanmaları gerekmektedir.

Eğitime geçerli mazeretleri nedeniyle katılamayan ve/veya tekrar izlemek isteyen öğretim elemanları için eğitim kayıt altına alınacak ve ERUZEM sayfasından paylaşıma açılacaktır.

E-Öğrenme Eğitimi-III Webinar Bilgileri:

Webinar ID: 945 8693 1220

Password: 001978

Link: https://erciyes-edu-tr.zoom.us/j/94586931220?pwd=WEZJSkU3NFJZMEVDYkNBOEhJSnJXUT09

27 Mart 2022 Pazar