ERCİYES ÜNİVERSİTESİ KALİTE KOMİSYONUNA İFTAR YEMEĞİ VERİLDİ

Erciyes Üniversitesi Kalite Komisyonu 2017 yılına ait Kurum İç Değerlendirme Raporunu tamamlanmıştır. Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammet Güven tarafından Kalite Komisyon Üyelerine, KİDR çalışmalarından dolayı teşekkür yemeği verildi.

Merkez Kampüste yer alan Restoranda gerçekleştirilen iftar yemeğine Rektör Prof. Dr. Muhammet Güven’in yanı sıra, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kemal APALAK ile Kalite komisyon üyeleri katıldı.

Rektör Güven, iftar yemeğinde yaptığı konuşmasında, 23 Temmuz 2015 tarihinde yayımlanan ”Yükseköğretim Kalite Güvencesi Yönetmeliği'' kapsamında kurulan Erciyes Üniversitesi Kalite Komisyonunun çalışmalarında gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Bu çalışmaların bitmediği, sürekli olarak devam ettiğini vurguladı. Yemek sonrasında ise Kalite Komisyon Üyelerine Teşekkür Belgesi Takdim etti.