ERCİYES ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULLARI ÖLÇME DEĞERLENDİRME EĞİTİCİLERİN EĞİTİMİ DURUM DEĞERLENDİRMESİ

30 Kasım 01 Aralık 2017 Tarihleri arasında Kayseri Radisson Blu Otel’de gerçekleştirilen “Erciyes Üniversitesi Ölçme Değerlendirme Eğiticilerin Eğitimi Çalıştayı” sonrasında tüm öğretim elemanlarının sürece dahil edilmesi çalışmaları kapsamında Durum değerlendirmesi yapılması amacıyla Kalite Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Karamehmet Yıldız başkanlığında, Kalite Komisyonu Koordinatörü Prof. Dr. Mustafa Alçı, Kalite Komisyonu Sürekli İyileştirme Grubu üyeleri Prof. Dr. Demet Ünalan, Doç. Dr. Tuncay Karaaslan, Doç. Dr. Mustafa Öztürk ve Erciyes Üniversitesi Meslek Yüksekokulları yetkililerinin katıldığı değerlendirme toplantısı 03 01 2018 Çarşamba günü Safiye Çıkrıkçıoğlu Meslek Yüksekokulu Toplantı Salonunda gerçekleştirilmiştir.