HAVACILIK VE UZAY BİLİMLERİ FAKÜLTESİ VE KAYSERİ MESLEK YÜKSEKOKULU ÖLÇME DEĞERLENDİRME EĞİTİCİLERİN EĞİTİMİ DURUM DEĞERLENDİRMESİ

30 Kasım 01 Aralık 2017 Tarihleri arasında Kayseri Radisson Blu Otel’de gerçekleştirilen “Erciyes Üniversitesi Ölçme Değerlendirme Eğiticilerin Eğitimi Çalıştayı” sonrasında tüm öğretim elemanlarının sürece dahil edilmesi çalışmaları kapsamında Durum değerlendirmesi yapılması amacıyla Kalite Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Karamehmet Yıldız başkanlığında, Kalite Komisyonu Koordinatörü Prof. Dr. Mustafa Alçı, Kalite Komisyonu Sürekli İyileştirme Grubu üyeleri Prof. Dr. Demet Ünalan, Doç. Dr. Tuncay Karaaslan, Doç. Dr. Mustafa Öztürk ve Erciyes Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi ile Erciyes Üniversitesi Kayseri Meslek Yüksekokulu yetkililerinin katıldığı değerlendirme toplantısı 26 12 2017 Salı günü Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Toplantı Salonunda gerçekleştirilmiştir.